Etiqueta: cuina natural


SEITAN AMB CASTANYES

INGREDIENTS:  1 paquet de seitan 1 tassa de castanyes “pilongues” cuites 1 tira de wakame 1 ceba (tallada a quadradets) 2 pastanagues (tallades a daus) romaní, farigola, orenga, tamarí llet de civada oli d’oliva sal marina ELABORACIÓ: Marinar el seitan (duran uns 30 minuts) amb una mica d’oli d’oliva, tamari i les herbes aromàtiques seques…. Llegir més

PIZZA DE MILL AMB VERDURES

INGREDIENTS: 2 tasses de mill 4 tasses d’aigua 2 cebes, tallades a mitja lluna 1 pebrot vermell (escalivat, pelat i tallat a trossos) 1 pastanaga (tallada a “cerilles”) 1 carbassó (tallat a rodanxes fines) 2 – 3 c.s. d’olives negres sense pinyol oli d’oliva sal marina salsa de soja orenga seca Rentar el mill i… Llegir més