Etiqueta: Nadal


GALETTE DES ROIS

INGREDIENTS: 1 planxa de pasta de full 1 ou i sucre Farcit: 100g de mantega pomada 100g de sucre glaç 1 ou 100g d’ametlla en pols 30g de farina 10g de rom ELABORACIÓ: 1_ Fem la crema d’ametlla: – Barregem la mantega i el sucre en un bol, que quedi homogeni. – Afegim l’ou i… Llegir més

TRONC DE NADAL

INGREDIENTS: Planxa de cacau 4 ous 100g de sucre 100g de farina 20g de cacau en pols Farcit 400ml nata 35%MG 20g de sucre fruits secs garapinyats Almívar 200ml aigua 100g de sucre algun licor (opcional) Cobertura 200g Xocolata de cobertura 200g Nata 35%MG 100g Mantega Decoració fruites vermelles fresques ELABORACIÓ: 1_ Fem la planxa… Llegir més

FORMATGE BRIE EN CROSTA 2 versions

INGREDIENTS: 2 làmines de pasta de full congelada 2 cunyes de formatge brie Versió 1: romaní fresc, sèsam i mel Versió 2: fruits secs variats (panses, nous, avellanes…) i mel ELABORACIÓ: 1 Posem el formatge al congelador durant mitja horeta. 2 Preescalfem el forn a 180ºC i pintem les cunyes de formatge brie amb mel…. Llegir més

TÀRTAR DE SALMÓ AMB MANGO I ALVOCAT

INGREDIENTS: 400g de llom de salmó (es pot fer el mateix amb tonyina). 1 alvocat 1 mango Cibulet Mostassa Oli d’oliva 1 llima Sal i pebre negre 1 barra de pa per fer torradetes ELABORACIÓ: 1 Traiem les espines del llom de salmó (o demanem a la peixateria que ho facin). El tallem a dauets… Llegir més

PANNACOTTA DE PARMESÀ AMB PERA CARAMEL·LITZADA I POLS D’AVELLANA

INGREDIENTS: 500ml de nata 200g de parmesà ratllat 4 fulles de gelatina Pebre negre 2 peres conference 100g de mantega 20g de sucre 1 pessic de sal Avellanes torrades ELABORACIÓ: 1 Tallem les peres a dauets i les caramel·litzem amb la mantega i el sucre. 2 Mentrestant, posem la gelatina a hidratar i la nata… Llegir més