Etiqueta: peix


Sardines marinades en aigua de mar sobre tomàquet i alfàbrega

Ingredients: Lloms de sardina nets i rentats, tomàquet gros però fort, sal marina, oli d’oliva, vinagre balsàmic, fulles d’alfàbrega, aigua de mar, vinagre de poma, llimes o llimones ecològiques. Ingredients per la presentació: Llesques de pa torrat, germinats i brots tendres o juliana d’enciam. PREPARACIÓ: Pelar el tomàquet i tallar-lo a mitges llunes d’un dit…. Llegir més

Verat amb escabetx de llimona

Ingredients: Filets de verat tallats per la meitat, suc de llimona, aromàtiques al gust (llorer, farigola, romaní, etc.) millor fresques, oli d’oliva, aigua de mar, ratlladura de pell de llimona. PREPARACIÓ Posar oli en una paella i col·locar els talls de verat amb la pell que es vegi. Ha de quedar mig cobert d’oli. Afegir… Llegir més

LLUÇ AMB PURÉ DE SOBRASSADA, CARBASSÓ I MELMELADA DE PERA

Per a 4 persones INGREDIENTS: 800 gr. lluç 100 gr. de sobrassada ½ carbassó 2 peres 2 cullerades d’aigua 1 cullerada sucre 1 canyella llet de coco per decorar: cibulet, raïm….. ELABORACIÓ: En un cassó, poseu-hi les peres pelades i tallades a daus amb l’aigua, el sucre i la canyella. Feu-ho coure a foc suau… Llegir més