Etiqueta: verdures


PIZZA DE MILL AMB VERDURES

INGREDIENTS: 2 tasses de mill 4 tasses d’aigua 2 cebes, tallades a mitja lluna 1 pebrot vermell (escalivat, pelat i tallat a trossos) 1 pastanaga (tallada a “cerilles”) 1 carbassó (tallat a rodanxes fines) 2 – 3 c.s. d’olives negres sense pinyol oli d’oliva sal marina salsa de soja orenga seca Rentar el mill i… Llegir més

MUSCLOS ESPECIATS AMB VERDURES DE TEMPORADA I LLIMA

Per 4 persones INGREDIENTS: 2kg de musclos 2 cebes tendres 150g de carbassa neta 1 pebrot vermell 1 pebrot verd 4 alls matxucats 1 pessic de curry 1 pessic de comi 2 llimes ELABORACIÓ: Tallem la ceba i la sofregim, netegem els musclos i els reservem a la nevera. Tallem la carbassa i la posem… Llegir més

LLUÇ AMB PURÉ DE SOBRASSADA, CARBASSÓ I MELMELADA DE PERA

Per a 4 persones INGREDIENTS: 800 gr. lluç 100 gr. de sobrassada ½ carbassó 2 peres 2 cullerades d’aigua 1 cullerada sucre 1 canyella llet de coco per decorar: cibulet, raïm….. ELABORACIÓ: En un cassó, poseu-hi les peres pelades i tallades a daus amb l’aigua, el sucre i la canyella. Feu-ho coure a foc suau… Llegir més

HAMBURGUESES DE SOJA I ESCALIVADA

INGREDIENTS: 200 gr soja texturitzada 30 gr de pa ratllat 5 gr d’all 50 gr de farina 20 gr de salsa de soja 20 cl de llet de soja 1 ceba julivert 1 pebrot vermell 1 albergínia romaní oli d’oliva ELABORACIÓ: Posem el pebrot i l’albergínia al forn per que s’escalivin. Un cop cuits, els… Llegir més

CANELÓ CRUIXENT DE VERDURES AMB REDUCCIÓ DE VI

INGREDIENTS: 1 paquet de pasta brick 1 coliflor 1 bròquil 1 carbassa (depen de lo grossa que sigui) 1 ceba de figueres 1.250 cl llet d’avena 120 cl oli d’oliva 120 gr farina 200 cl vi de madeira sal, pebre blanc i nou moscada ELABORACIÓ: Posem a un cassó el vi i al foc que… Llegir més