Amanida d’espàrrecs amb allioli de pinyons

Ingredients:

Varietat d’enciams, rucula, canonges, etc., tomàquets cirera tallats per la meitat, olives, pastanaga tallada a llumins fins, espàrrecs tallats a trossos mitjans, cogombrets a rodanxes esbiaixades, salsa de soja i oli d’oliva.

Ingredients allioli:

1 all picat fi, 4 cullerades de pinyons lleugerament torrats, 2 cullerades d’oli d’oliva, 1/3 de tassa de llet d’arròs, 1 cullerada de suc concentrat de poma i aigua de mar al gust.

PREPARACIÓ

Passar per la planxa els espàrrecs amb una  mica d’oli i unes gotetes de salsa de soja. Reservar i deixar refredar.

Posar tots els ingredients de l’amanida a la safata de servir i per sobre els espàrrecs.

Emulsionar els ingredients de l’allioli i servir-lo acompanyant l’amanida

 

Isabel Albiñana, Tècnic dietista i professora de cuina saludable
https://www.facebook.com/isabel.albinanagordon

Més receptes