BACALLÀ A LA PAELLA

INGREDIENTS:

300 gr. de bacallà esqueixat i dessalat
100 gr. d’ametlles torrades i pelades
20 gr. de xocolata
1 ceba
1 got de vi blanc
romaní
farigola
caiena

ELABORACIÓ:

  • Dessalem el bacallà i l’escorrem bé.
  • Agafem la ceba i la piquem ben menuda.
  • Amb un morter piquem les ametlles.
  • Posem un raig d’oli en una paella i, quan comenci a estar calent, hi afegim la ceba, deixem que es cogui i hi afegim el bacallà, la picada d’ametlles, el got de vi blanc, les herbes i la caiena. Deixem que es cogui tot junt fins que el bacallà quedi sec, llavors afegim la xocolata ratllada. Ho deixem coure una mica més.
  • Ja ho podem servir juntament amb una torrada

Cuina mediterrània de temporada a càrrec de Toni Guix

Toni Guix, professor de cuina de l'Escola Pia i Restaurant Atelier
https://www.epiaigualada.cat/restaurant-pedagogic-latelier/

Més receptes