CALAMARSETS FARCITS AMB GAMBA I ROVELLONS A LA SEVA SALSA AMB PURÉ DE MONIATO ESPECIAT

per 4 persones

INGREDIENTS:

8 calamarsets nets, amb les seves aletes i potes
10 cues de gambes
150g de rovellons
2 cebes tendres
150g de carbassa neta
300ml de brou de peix
1 moniato

ELABORACIÓ:

Posar un moniato al microones durant 7 min, si no esta cuit posar 2 minuts més. Pelar i reservar.

Sofregir la ceba i la carbassa, quant estigui cuita posem les potes i les aletes dels calamarsets, sofregir una mica i tirar els rovellons, un cop cuits retirar del foc i posar les cues de gamba pelades i picades i triturar amb la turmix. Posar en una màniga i farcir els calamars.

Marcar els calamars a la planxa amb una mica de oli, quant estiguin daurats posar 200ml de brou i tapar, deixar coure durant 2m, destapar, retirar els calamars i deixar reduir per una salsa.

Amb el moniato, el triturem amb sal, pebre i el brou que resta.

Al plat posarem una llàgrima de pure, els calamars calents i naparem amb la salsa.

Cuina fàcil i creativa de Nadal, a càrrec de Gerard Ninot

Gerard Ninot, professor de cuina de l'Escola Pia i Restaurant Atelier
https://www.epiaigualada.cat/restaurant-pedagogic-latelier/

Més receptes