LEMBAS

INGREDIENTS

1 paquet de galetes d’arròs
llavors de gira-sol
carbassa i sèsam lleugerament torrades
ametlles, avellanes i nous lleugerament torrades i a trossets
pinyons lleugerament torrats
mel o un altre endolcidor natural.

 

PREPARACIÓ

  • Regar lleugerament cada galeta amb un fil de mel o melassa perquè els fruits secs i les llavors que repartirem per sobre (de més gros a més petit) s’enganxin.
  • Una vegada fet això, tornar a regar amb un filet de mel o melassa perquè li doni un toc caramel·litzat al conjunt.
  • Anar posant-les, una a costat de l’altra, en la safata plana del forn.
  • Gratinar-les fins que prenen un bonic color daurat.

 
Amanida de poma i nabius amb vinagreta de nous / paté de pebrot escalivat i ametlla salada / pastís d’anacards i llimona sobre base d’avellanes / lembas, el berenar més energètic, a càrrec d'Isabel Albiñana i Fruits Secs Torras

Isabel Albiñana, Tècnic dietista i professora de cuina saludable
https://www.facebook.com/isabel.albinanagordon

Més receptes