LLUÇ AMB PURÉ DE SOBRASSADA, CARBASSÓ I MELMELADA DE PERA

Per a 4 persones

INGREDIENTS:

800 gr. lluç
100 gr. de sobrassada
½ carbassó
2 peres
2 cullerades d’aigua
1 cullerada sucre
1 canyella
llet de coco
per decorar: cibulet, raïm…..

ELABORACIÓ:

En un cassó, poseu-hi les peres pelades i tallades a daus amb l’aigua, el sucre i la canyella. Feu-ho coure a foc suau 10-15 min. Retireu la canyella i tritureu les peres ( escorregudes ) fins a fer-ne puré. Podeu afegir-hi suc de cocció per tindré una textura més lleugera o rectificar-la

Peleu el carbassó i talleu-lo a talls regulars, salpebreu-los al wok o una paella fins que estiguin tous, tritureu el carbassó amb una mica de sobrassada i llet de coco. Rectifiqueu-ho de sal, sobrassada i llet per obtenir el gust i la textura desitjades

Coure el lluç a la planxa, confitat o al forn, com mes es desitgi.

Presentarem el plat amb llàgrima de pera a sobre el lluç a sobre cenefa de sobrassada cibulet i trossos de raïm pelats.

 

Cuina fàcil i creativa de Nadal, a càrrec de Gerard Ninot

Gerard Ninot, professor de cuina de l'Escola Pia i Restaurant Atelier
https://www.epiaigualada.cat/restaurant-pedagogic-latelier/

Més receptes