MOUSSE o CREMÒS DE XOCOLATA amb ALVOCAT i PLÀTAN amb POLS de FESTUCS

PER A 4 PERSONES

INGREDIENTS:

Per la Mousse
30-35 gr. de cacau natural pur (al 70%)
250 gr. d’alvocat tou (sense pell ni pinyol)
100-150 gr. de plàtan
60 ml de llet d’ametlla natural
50-60 gr. de xarop d’atzavara

Per la pols de festucs
100 gr. de festucs

ELABORACIÓ:

1.- Aquest és un postre nutritiu, complet, fàcil i ràpid de fer.  Està compost tot ell de super aliments. O sigui ingredients que cada un d’ells separadament tenen totes les propietats que el cos necessita. El cacau, els alvocats i els plàtans, els festucs, la llet d’ametlla i el xarop d’atzavara. Ho té tot.

2.- Els alvocats han de ser madurs i tous i molt cremosos. Posem tots els ingredients en una batedora de vas o processadora d’aliments i els batem durant uns 90 segons o fins que quedi una massa cremosa que serà la mousse. La Mousse pot variar de gust segons ens agradi amb més gust a cacau, més cremosa amb més alvocats o amb més gust a plàtan.

3.- Agafem els festucs i els triturem a ma o amb un morter fins que quedin ben finets, gairebé com una pols però no del tot.

4.- Col·loquem la mousse en una màniga pastissera amb l’ajuda d’una espàtula o llengua de cuina. Hi posem el broquet a la màniga i la mousse la servim ens uns vasets petits ben acabada amb el broquet. Hi posem la pols de festucs a sobre i ja ho podem menjar. També es pot utilitzar d’acompanyament a un altre postre, pastis o flam.

Gastronomia vegana: un menú complert, natural i 100% vegetarià, a càrrec de Rosana Fassina, xef del restaurant Cor Verd

Rosana Fassina, Xef del Restaurant Cor Verd
http://www.corverd.cat/

Més receptes