MUSCLOS ESPECIATS AMB VERDURES DE TEMPORADA I LLIMA

Per 4 persones

INGREDIENTS:

2kg de musclos
2 cebes tendres
150g de carbassa neta
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
4 alls matxucats
1 pessic de curry
1 pessic de comi
2 llimes

ELABORACIÓ:

Tallem la ceba i la sofregim, netegem els musclos i els reservem a la nevera. Tallem la carbassa i la posem al sofregit, deixem sofregir bé i tot seguit posem els pebrots tallats a tires i els alls, deixar sofregir, un cop sofregit posem les especies, els musclos, el suc de les llimes i les pells. Tapar i esperar a que els musclos estiguin oberts ( 2 min aprox ).

Servir calents

Cuina fàcil i creativa de Nadal, a càrrec de Gerard Ninot

Gerard Ninot, professor de cuina de l'Escola Pia i Restaurant Atelier
https://www.epiaigualada.cat/restaurant-pedagogic-latelier/

Més receptes