PIZZA DE MILL AMB VERDURES

INGREDIENTS:

2 tasses de mill
4 tasses d’aigua
2 cebes, tallades a mitja lluna
1 pebrot vermell (escalivat, pelat i tallat a trossos)
1 pastanaga (tallada a “cerilles”)
1 carbassó (tallat a rodanxes fines)
2 – 3 c.s. d’olives negres sense pinyol
oli d’oliva
sal marina
salsa de soja
orenga seca

  • Rentar el mill i posar-lo en una cassola amb l’aigua i una mica de sal marina. Tapar i, quan bulli, reduir el foc al mínim i coure uns 20-25 minuts (amb difusor si fos precís). Sense deixar-lo refredar, passar-lo a una safata de forn, i aplanar-lo bé per donar-li la forma de la base de la pizza.
  • Saltejar la ceba amb oli i una mica de sal, durant uns 7-10 minuts. Afegir el pebrot, la pastanaga, l’orenga (generosament), una mica de sal i saltejar-ho durant 5 minuts més. Afegir unes gotes de salsa de soja i donar un parell de voltes més.
  • Abocar el saltejat sobre la base de mill i escampar-ho bé. Decorar la pizza alternant rodanxes de carbassó amb olives negres.
  • Pinzellar el carbassó amb oli i gratinar fins que estigui daurat (+/- 30 minuts a 180º).

Glòria Oliva Figueres, especialista en cuina energètica i terapèutica

Més receptes