SEITAN AMB CASTANYES

INGREDIENTS: 

1 paquet de seitan
1 tassa de castanyes “pilongues” cuites
1 tira de wakame
1 ceba (tallada a quadradets)
2 pastanagues (tallades a daus)
romaní, farigola, orenga, tamarí
llet de civada
oli d’oliva
sal marina

ELABORACIÓ:

  • Marinar el seitan (duran uns 30 minuts) amb una mica d’oli d’oliva, tamari i les herbes aromàtiques seques.
  • Passar-lo per la planxa fins que estigui ben daurat. Col·locar-lo en una safata de forn i cuinar-lo a 190º uns 10 minuts.
  • Deixar refredar una mica i tallar molt fi, amb ajuda d’un ganivet ben esmolat.
  • Posar a bullir les castanyes (en reserven unes 3-4 per esmicolar-les al final) amb l’alga i una mica de llet de civada. Deixar coure un 10 minuts i triturar fins aconseguir una salsa ben espessa.
  • Sofregir la ceba amb una miqueta d’oli i sal uns 10 minuts sense tapa, afegir-hi la pastanaga, el romaní, un fons d’aigua i tapar. Deixar coure uns 10 minuts, fins que la pastanaga estigui ben tova. Afegir la salsa, la resta de les castanyes esmicolades i unes gotes de tamari.
  • Servir les lamines de seitan amb la salsa per sobre.

 

Glòria Oliva Figueres, especialista en cuina energètica i terapèutica

Més receptes