TÀRTAR DE BACALLÀ

INGREDIENTS:

400 gr. morro de bacallà dessalat.
100 gr. d’olives negres de Kalamata
confitura de taronja amarga
oli d’oliva extra verge
pebres
porradell picat
ruca
sal d’escates

ELABORACIÓ:

Picarem a ganivet el bacallà sense la pell (que podem guardar per altres receptes) cuidant que no hi quedi cap espina.

Hi barrejarem les olives sense pinyol i picades finament.

Farem una marinada amb l’oli d’oliva, una bona cullerada de confitura, sal, pebres i ho afegirem al bacallà amb cura d’integrar-ho. Deixarem reposar.

Al servir-ho ho refrescarem amb el porradell picat i uns fulles de ruca, un raig d’oli i sal d’escates.

Tres de bacallà: un tàrtar de bacallà, un bacallà confitat i un bacallà ajoarriero, a càrrec de Ricard Closa, de CuinaDom

Ricard Closa, CuinaDom

Més receptes