Tronc de Nadal d’Òscar Solà

Ingredients:

Planxa de pa de pessic

750 gr. de nata muntada fluixeta

75 gr. de sucre

150gr. de torro de Xixona

4 fulles de gelatina

500 gr. de nata

500gr. de xocolata negra

50 gr. de licor (Conyac)

Perles de xocolata

10 ml. de llet

PREPARACIÓ

Farcit de nata i torró:

Agafarem les fulles de gelatina i les posem en remull amb aigua freda una estona abans, seguidament posarem la nata amb el sucre i muntarem la nata. Tot seguit i molt suau desfarem el torro, escorrem les fulles de gelatina i fonem amb una mica d llet a 50ª aproximadament.

Barregem la nata amb el torro i les fulles de gelatina, disposi-te’m la barreja sobre la planxa de pa de pessic i cargolem per fer el tronc i posem a refredar

Coberta de xocolata:

Posem la nata al foc,un cop arribi a bullir l’abocarem sobre la xocolata, deixarem reposar uns minuts i seguidament passarem el turmix i afegirem el licor.

Un cop el tronc fred el recobrirem amb la coberta de xocolata i el decorarem.

Decoració:

Perles de xocolata

 

Fem un tronc de Nadal

Més receptes