
Ingredients:
Planxa de pa de pessic
750 gr. de nata muntada fluixeta
75 gr. de sucre
150gr. de torro de Xixona
4 fulles de gelatina
500 gr. de nata
500gr. de xocolata negra
50 gr. de licor (Conyac)
Perles de xocolata
10 ml. de llet
PREPARACIÓ
Farcit de nata i torró:
Agafarem les fulles de gelatina i les posem en remull amb aigua freda una estona abans, seguidament posarem la nata amb el sucre i muntarem la nata. Tot seguit i molt suau desfarem el torro, escorrem les fulles de gelatina i fonem amb una mica d llet a 50ª aproximadament.
Barregem la nata amb el torro i les fulles de gelatina, disposi-te’m la barreja sobre la planxa de pa de pessic i cargolem per fer el tronc i posem a refredar
Coberta de xocolata:
Posem la nata al foc,un cop arribi a bullir l’abocarem sobre la xocolata, deixarem reposar uns minuts i seguidament passarem el turmix i afegirem el licor.
Un cop el tronc fred el recobrirem amb la coberta de xocolata i el decorarem.
Decoració:
Perles de xocolata