Receptes

– Rol de Salmó (Fajita, salmó i crema de formatge) – Bastonets de formatge (Pasta de full, formatge elemental, pebre vermell) – Bastonets de sobrassada (Pasta de full, sobrassada, sèsam) – Piruletes de formatge (Crema de formatge, fruites deshidratades, fruits secs com nous o ametlles torrades) – Vol-au-vent marisc (Massa, ou dur, barreta de marisc,… Llegir més

Ingredients: Planxa de pa de pessic 750 gr. de nata muntada fluixeta 75 gr. de sucre 150gr. de torro de Xixona 4 fulles de gelatina 500 gr. de nata 500gr. de xocolata negra 50 gr. de licor (Conyac) Perles de xocolata 10 ml. de llet PREPARACIÓ Farcit de nata i torró: Agafarem les fulles de… Llegir més

Ingredients: 0,5 Kg. de pinyons 1,6 Kg. de pols d’ametlla 1,5 Kg. de sucre 2 patates o un sobre de puré de patates Maggi 2 ous 100 gr. de coco ratllat 100 gr. de sucre glace 2 pells de taronja confitada 2 sobres de Nescafè o cafè mòlt 1 brick petit de nata (200 gr.)… Llegir més

Ingredients: 250 g de farina integral de blat, 250 g de farina de blat de moro o maizena, un vas quasi ple d’aigua, 4 cullerades d’oli del sofregit del farcit, una nou de llevat premsat, sal, 1 ou, llavors de sesàm. Ingredients per el farcit: 3 cebes grosses ben picadetes, 1 pastanaga rallada, 80 g… Llegir més

Ingredients: Lloms de sardina nets i rentats, tomàquet gros però fort, sal marina, oli d’oliva, vinagre balsàmic, fulles d’alfàbrega, aigua de mar, vinagre de poma, llimes o llimones ecològiques. Ingredients per la presentació: Llesques de pa torrat, germinats i brots tendres o juliana d’enciam. PREPARACIÓ: Pelar el tomàquet i tallar-lo a mitges llunes d’un dit…. Llegir més

Ingredients: Filets de verat tallats per la meitat, suc de llimona, aromàtiques al gust (llorer, farigola, romaní, etc.) millor fresques, oli d’oliva, aigua de mar, ratlladura de pell de llimona. PREPARACIÓ Posar oli en una paella i col·locar els talls de verat amb la pell que es vegi. Ha de quedar mig cobert d’oli. Afegir… Llegir més