Receptes

Ingredients: Varietat d’enciams, rucula, canonges, etc., tomàquets cirera tallats per la meitat, olives, pastanaga tallada a llumins fins, espàrrecs tallats a trossos mitjans, cogombrets a rodanxes esbiaixades, salsa de soja i oli d’oliva. Ingredients allioli: 1 all picat fi, 4 cullerades de pinyons lleugerament torrats, 2 cullerades d’oli d’oliva, 1/3 de tassa de llet d’arròs,… Llegir més

BEGUDA D’AIGUA DE MAR AMB LLIMONA I GINGEBRE Ingredients:  aigua de mar, llimones ecològiques, gingebre fresc i aigua dolça. Preparació: omplir un pot de vidre amb 1 part d’aigua de mar i 3 parts d’aigua dolça. Afegir-hi suc de llimona i unes gotes de suc de gingebre. Opcionalment s´hi pot afegir una miqueta de mel,… Llegir més

LLISTA DE LA COMPRA 24 ous, 600 gr. xocolata negre, 450 gr. de sucre en gra, 300 gr. melmelada de préssec, 150 gr. melmelada fruites del bosc (o fruits vermells o albercoc), 1 kl. mantega del  Cadi, fruites variades confitades: meló, peres, discos de taronges i cireres vermelles (70 gr. de cada fruita), sal, 70… Llegir més

INGREDIENTS 1 paquet de galetes d’arròs llavors de gira-sol carbassa i sèsam lleugerament torrades ametlles, avellanes i nous lleugerament torrades i a trossets pinyons lleugerament torrats mel o un altre endolcidor natural.   PREPARACIÓ Regar lleugerament cada galeta amb un fil de mel o melassa perquè els fruits secs i les llavors que repartirem per… Llegir més

INGREDIENTS PER A LA BASE 1½ tassa d’avellanes de Fruits Secs Torra 3 o 4 cullerades de xarop d’atzavara o mel INGREDIENTS PER AL FARCIMENT 2 tasses d’anacards remullats durant 2 hores ½ tassa de xarop d’atzavara o mel ½ tassa (90 g) d’oli de coco ½ tassa de suc de llimona amb polpa 3 culleradetes… Llegir més

INGREDIENTS 2 pebrots escalivats 1 all 1 culleradeta de pebre vermell un polsim de sal marina 100 g d’ametlla salada de Fruits Secs Torra 1 cullerada d’oli d’oliva PREPARACIÓ Pelar els pebrots i treure’ls-hi les llavor. Posar-los en un recipient amb la resta d’ingredients i triturar-ho fins obtenir la consistència de paté.