Receptes

INGREDIENTS escarola neta i trossejada al gust pastanaga a cintes api a trossets poma a daus 1 cullerada de nabius secs. Vinagreta: nous triturades a trossets molt petits, oli d’oliva, vinagre de poma, sal marina, mel. PREPARACIÓ Posar els ingredients de la vinagreta (tres parts d’oli per una de vinagre, un polsim de sal i… Llegir més

INGREDIENTS 3 cullerades de ratlladura de llimona bio 750 ml de suc de poma 60 ml de mel de romaní de Mas Buret 4 g d’agar-agar (5 g per a una textura de gelatina) i unes fulletes de menta fresc PREPARACIÓ Posar l’agar-agar i el suc de poma en una cassola, a foc mig, fins que… Llegir més

INGREDIENTS 2 pits de pollastre desossats 1 cullerada de ratlladura de llimona bio farigola 1 cullerada d’oli d’oliva sal marina pebre negre 1 cullerada de mel de romaní Mas Buret Acompanyament: amanida de ruca i figues PREPARACIÓ En un bol barrejar l’oli d’oliva, la mel, la llimona, una mica de farigola, sal i pebre al… Llegir més

INGREDIENTS 1 llom de bacallà dessalat al punt de sal 1 ceba tallada a dauets el suc de 2 o 3 mandarines 1 grapat de pinyons 1 grapat de panses 1 cullerada de mel de taronger sal marina i oli d’oliva Opcional: grills de mandarina. PREPARACIÓ Coure el bacallà al forn calent a 200ºC amb un rajolí… Llegir més

INGREDIENTS 1 enciam d’hivern net i trossejat al gust 1 pastanaga a rodanxes 1 branca d’api a tallets 4 bolets que es puguin menjar crus fets a làmines primes Vinagreta: 1 cullerada de vinagre de poma, 3 cullerades d’oli d’oliva, 1 cullerada de mel de mil flors Mas Buret, unes gotes d’oli de sèsam torrat, unes… Llegir més

INGREDIENTS ½ alvocat llimona 4 gambes sal marina oli d’oliva vinagre de Mòdena pebre mel de mil flors de l’any de Mas Buret PREPARACIÓ Coure les gambes en una mica d’aigua lleugerament salada, deixar-les refredar i pelar-les. Fer una vinagreta de mel: Posar amb un pot que tingui tapa 3 parts d’oli per 1 de vinagre;… Llegir més