Receptes

INGREDIENTS 500 gr. d’arròs (arborio, carneroli o bomba) 250 gr. de bolets frescos 250 gr. de formatge d’ovella envellit de llet crua de Làctics La Tossa (o Parmigiano) 100 gr. de cansalada viada curada. 3 cebes tendres. 1’5 l. caldo de pollastre i verdures. pols de bolets secs (Ceps) un got de vi blanc sec… Llegir més

INGREDIENTS 500gr. de pasta al gust 4 o 6 tomàquets madurs un manat d’alls tendres 1 ramet d’alfàbrega de fulla gran 2 llauna d’anxoves 1 bola de mozzarella de búfala parmaggiano per ratllar oli d’oliva, sal i pebres ELABORACIÓ Pelarem els tomàquets i els tallarem a daus no massa grans. Pelarem la primera pell dels… Llegir més

INGREDIENTS ½ pollastre a l’ast. 250cc. de llet coriandre en pols 1 cullera sopera de farina de blat de moro (Maizena) 2 ous farina i pa ratllat, per arrebossar ELABORACIÓ Desossarem el pollastre i picarem la carn ben fina però a ganivet. També picarem les prunes sense el pinyol. Ho passarem tot per la paella… Llegir més

INGREDIENTS 250grs carn picada de porc Ral d’avinyó 250grs carn picada de vedella 1 o 2 cebes tendres sal, pebre, coriandre en pols salsa de soja ELABORACIÓ Barrejarem els ingredients i els pastarem amb les mans perquè s’integrin bé. Formarem les hamburgueses sense pressionar-les massa i del gruix que ens agradi. Recomano fer-les més aviat… Llegir més