Receptes

INGREDIENTS: Pel sofregit. 4 cebes tendres 1 pebrot verd ½ pebrot vermell 2 cull. de pasta de tomàquet confitat. Un bon grapat de bolets frescos. (rovellons, llenegues, fredolics, rossinyols, camagrocs…) Oli d’all i romaní 1 gotet de vi ranci Julivert, sal, pebres. Pels confitats 2 cuixes d’ànec confitades amb una mica del seu greix. ½… Llegir més

INGREDIENTS: 600gr. de llom de bacallà dessalat. 4 cebes tendres. 3 pebrots verds. un pot de pebrot piquillo escalivat 200gr de tomàquet sofregit (Millor si és casolà) 1 cull. de pasta de nyora. 1 cabeça d’alls oli d’oliva suau. ELABORACIÓ:  Farem un bon sofregit amb la ceba, el pebrot verd, el piquillo, el tomàquet i… Llegir més

INGREDIENTS: 400 gr. de morro de bacallà dessalat. 8/10 grans d’all 1 bitxo. oli d’oliva suau oli d’oliva verge extra. 2 patates grosses, (Kennebec p.ex.) mantega pols de bolet sec. 1 o 2 Ceps  frescos. sal d’escates. ELABORACIÓ: Posarem en un cassó suficient oli d’oliva suau per confitar el bacallà. Això vol dir que l’haurà… Llegir més

INGREDIENTS: 400 gr. morro de bacallà dessalat. 100 gr. d’olives negres de Kalamata confitura de taronja amarga oli d’oliva extra verge pebres porradell picat ruca sal d’escates ELABORACIÓ: Picarem a ganivet el bacallà sense la pell (que podem guardar per altres receptes) cuidant que no hi quedi cap espina. Hi barrejarem les olives sense pinyol… Llegir més