Receptes

INGREDIENTS: 1 un bitxo fresc o sec alls secs 200 gr de morro de bacallà 100 gr patata nova oli ELABORACIÓ: En una paella posar 75 gr d’oli, dos dents d’all laminat i una punta del bitxo. Deixar que es confiti una estona. Posar el bacallà, pel costat de la pell, i jugar amb el… Llegir més

INGREDIENTS: 550 gr. de farina 250 gr. de mantega 175 gr. de sucre glacé 1 ou 1 cullerada petita de saboritzant ELABORACIÓ: Batem la mantega a velocitat mitja, fins aconseguir una massa cremosa Sense deixar de batre, hi anem afegint el sucre glacé en petites quantitats Hi afegim l’aroma saboritzant i l’ou Hi anem incorporant,… Llegir més

INGREDIENTS: 500 gr. de maduixes 400 ml. de nata 350 gr. de iogurt 60 gr. de sucre ELABORACIÓ: Netegem i tallem les maduixes a trossets. Les reservem. Barregem en un bol, el iogurt, el sucre i la nata. Passem la barreja pel túrmix i omplim un sifó d’escumes amb una càrrega de gas N2O. Ho… Llegir més

INGREDIENTS: 300 gr. de bacallà esqueixat i dessalat 100 gr. d’ametlles torrades i pelades 20 gr. de xocolata 1 ceba 1 got de vi blanc romaní farigola caiena ELABORACIÓ: Dessalem el bacallà i l’escorrem bé. Agafem la ceba i la piquem ben menuda. Amb un morter piquem les ametlles. Posem un raig d’oli en una… Llegir més