Receptes

INGREDIENTS: 1 base de pasta de full                             1 manat d’espinacs 2 carxofes                                                  3 pastanagues 1 ceba                              … Llegir més

INGREDIENTS: Pasta choux                                                            Salsa 125g d’aigua                                                            8 tomàquets de branca 125g de llet                                                              1 cabeça d’alls 3g de sal              … Llegir més

INGREDIENTS: 1 Làmina de pasta de full fresca 1 manat d’espinacs frescos 1 grapat de panses i pinyons Formatge de cabra (rul·lo petit) 1 grapat de llavors de sèsam 1 ou sal, pebre, oli d’oliva i orenga ELABORACIÓ: 1- Rentem els espinacs i els posem a coure en una paella amb oli d’oliva. Quan hagin… Llegir més

INGREDIENTS: 1 bossa de patates xips 1 pot petit de pebrots del piquillo PER LA BRANDADA DE BACALLÀ: 550g de bacallà dessalat 2 grans d’all 1 bitxo 75ml d’oli d’oliva 75ml de crema de llet 75ml de llet Pebre negre 1 fulla de llorer ELABORACIÓ: 1- Posem l’oli en una paella amb els alls laminats… Llegir més

INGREDIENTS PER AL FARCIT DEL CANALÓ: 20 gambes vermelles 1 ceba 1 unitat d’all tendre ELABORACIÓ: Tallar la ceba a brunoise i sofregir Tallar l’all tendre i, un cop sofregida la ceba, afegir-l’hi. Deixar coure dos minuts a foc suau. Pelar les gambes i guardar els caps (*) en un recipient a part Treure la… Llegir més

INGREDIENTS PER ALS BUNYOLS: 200 gr. de mantega 250 gr. de farina 8 ous ½ litre d’aigua sal i sucre ELABORACIÓ: Bullim la mantega i l’aigua Afegim farina a la preparació anterior i, un cop hagi bullit, parem el foc. Afegim els ous d’un en un al recipient on hem preparat l’elaboració, de manera que… Llegir més