Receptes

INGREDIENTS:  1 paquet de seitan 1 tassa de castanyes “pilongues” cuites 1 tira de wakame 1 ceba (tallada a quadradets) 2 pastanagues (tallades a daus) romaní, farigola, orenga, tamarí llet de civada oli d’oliva sal marina ELABORACIÓ: Marinar el seitan (duran uns 30 minuts) amb una mica d’oli d’oliva, tamari i les herbes aromàtiques seques…. Llegir més

INGREDIENTS: 1 tassa de garrofa en pols 6 – 8 dàtils pelats i sense pinyol ½ tassa d’ametlla en pols 1/3 de tassa de coco ratllat Ratlladura de taronja ELABORACIÓ: Posar el dàtils amb un fons d’aigua (MOLT POCA), i batre’ls. Barrejar bé amb la resta d’ingredients i fer una massa compacta. Agafar petites quantitats… Llegir més

INGREDIENTS: 2 tasses de mill 4 tasses d’aigua 2 cebes, tallades a mitja lluna 1 pebrot vermell (escalivat, pelat i tallat a trossos) 1 pastanaga (tallada a “cerilles”) 1 carbassó (tallat a rodanxes fines) 2 – 3 c.s. d’olives negres sense pinyol oli d’oliva sal marina salsa de soja orenga seca Rentar el mill i… Llegir més

Per 4 persones INGREDIENTS: 2kg de musclos 2 cebes tendres 150g de carbassa neta 1 pebrot vermell 1 pebrot verd 4 alls matxucats 1 pessic de curry 1 pessic de comi 2 llimes ELABORACIÓ: Tallem la ceba i la sofregim, netegem els musclos i els reservem a la nevera. Tallem la carbassa i la posem… Llegir més

Per a 4 persones INGREDIENTS: 800 gr. lluç 100 gr. de sobrassada ½ carbassó 2 peres 2 cullerades d’aigua 1 cullerada sucre 1 canyella llet de coco per decorar: cibulet, raïm….. ELABORACIÓ: En un cassó, poseu-hi les peres pelades i tallades a daus amb l’aigua, el sucre i la canyella. Feu-ho coure a foc suau… Llegir més